ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μ.Χιμένεθ: «Να κάνουν τη δουλειά που πρέπει οι διαιτητές»

Μ.Χιμένεθ: «Να κάνουν τη δουλειά που πρέπει οι διαιτητές»

Στον χρόνο που προσπάθησε να κερδίσει η Ξάνθη, μετά το γκολ που πέτυχε, καυτηρίασε ο Μανόλο Χιμένεθ, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στα πηγάδια.

«Δεν είναι πρόβλημα οι ευκαιρίες, είναι κακή τύχη. Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα και να δημιουργήσεις περισσότερες ευκαιρίες. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω ο αντίπαλος, από το να βάλει ένα γκολ και να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο είτε παίζει με έντεκα, είτε με δέκα, είτε με εννιά», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το πρόβλημα δεν είναι ο αντίπαλος, αυτός προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του. Άλλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά που πρέπει, για να μην καλύπτουν το βρώμικο παιχνίδι. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, νομίζω πως είναι ξεκάθαρο».

Όσο για την εμφάνιση της ΑΕΚ είπε: «Ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Ξάνθη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.