ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ: Στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League ο Ανέστης

ΑΕΚ: Στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League ο Ανέστης

Ήταν ο ήρωας της ΑΕΚ στο «Σαν Σίρο», ήταν ο άνθρωπος που κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι σε… κοτζάμ Μίλαν και πλέον ο Γιάννης Ανέστης απολαμβάνει της αναγνώρισης που πρέπει!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας συμπεριλήφθη στην κορυφαία ενδεκάδα της τρίτης αγωνιστικής του Europa League ως επιστεύγμα της φοβερής εμφάνισής του χθες στο Μιλάνο.

Σε αυτή συναντάμε κι έναν ακόμη… Έλληνα, τον πρώην ερυθρόλευκο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων στο χθεσινό διπλό της Σοσιεδάδ απέναντι στην Βάρνταρ Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.