ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α’ Εθνική: Έστησε «μπλόκο» η Λαμία στον Παναθηναϊκό- Ισόπαλο 1-1 το αποτέλεσμα

Α’ Εθνική: Έστησε «μπλόκο» η Λαμία στον Παναθηναϊκό- Ισόπαλο 1-1 το αποτέλεσμα

Κακός, αλλά και άτυχος Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να «κυνηγούν» τη Λαμία από αυτογκόλ-καραμπόλα του Χουλτ, με τον Μολίνς να τους χαρίζει τον βαθμό στο 85′ (1-1), έχοντας και δοκάρι στο 92′!

Πήγε να το… ξανακάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά, αυτήν τη φορά, ήταν άτυχος!

Λίγες μέρες μετά την «καρυδάτη» νίκη επί της ΑΕΛ, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 85′, με τον Μολίνς, τη Λαμία και πήγαν να… ξεράνουν εντελώς τους γηπεδούχους στο 92′, όταν ο Σουηδός είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, με το 1-1, τελικά, να παραμένει ως το φινάλε!

Είχε προηγηθεί ένα απίστευτο αυτογκόλ-καραμπόλα από τον Χουλτ, με το «τριφύλλι», πάντως, να είναι τραγικό στο πρώτο ημίχρονο, αναγκάζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει λόγο για ντροπή, αναφορικά με την εμφάνιση του α’ μέρους.

Στο β’, οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν, και έκλεισαν τη Λαμία στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου και, ουσιαστικά, ισοφάρισαν στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι -και στη δεύτερη είχαν το δοκάρι!

Ανεπανάληπτος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να τραγουδάει.

Στον αντίποδα, εξαιρετική η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά την Τούμπα και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, στο πρώτο της, εντός έδρας ματς απέναντι σε «μεγάλο» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΠΗΓΗ: Sportfm

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.