ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Μολίνς: «Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Ουζουνίδης σχεδόν μας… σκότωσε»

Γ.Μολίνς: «Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Ουζουνίδης σχεδόν μας… σκότωσε»

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς, ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Λαμία (1-1), ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το κακό πρόσωπο των Πράσινων εκτός έδρας, όμως υπάρχει συνεχής βελτίωση της ομάδας παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός του τριφυλλιού:

Για την σημερινή αναμέτρηση ενάντια στη Λαμία: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί, δεν βγήκε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα σωστά, τίποτα από έπρεπε να γίνουν, άλλα στην ανάπαυλα σχεδόν μας σκότωσε ο προπονητής, δείξαμε πάθος, βγήκαμε εντελώς διαφορετικοί, βγάλαμε ποδοσφαιρικό εγωισμό και θα μπορούσαμε και τη νίκη».

Για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και εξήγηση, στη Λεωφόρο παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο μας, παρασυρόμαστε από τον κόσμο. Στα εκτός έδρας παιχνίδια, πρέπει να βγάλουμε μόνοι αυτοί την ενέργεια που λείπει από τον κόσμο».

Για το σύστημα της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο να παίζουμε με έναν προωθημένο επιθετικό, γιατί το ίδιο έγινε και στην αναμέτρηση με την Λάρισα. Όταν βρισκόμαστε πίσω και βγαίνουμε για αντεπίθεση είναι το δύσκολο, μια μεγαλύτερη συμμετοχή παικτών στην επίθεση θα ήταν μια λύση, για να γίνει η επιθετική ανάπτυξη πιο εύκολη».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα διοικητικά: «Είναι θέμα ψυχολογίας είτε το σκέφτεσαι είτε όχι, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε όσα γίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι, κι όχι στα διοικητικά. Το ντέρμπι είναι μια ευκαιρία να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας: «Στα τελευταία 3 παιχνίδια έχουμε 7 βαθμούς, σαφώς βελτιωνόμαστε. Αν δείτε την ομάδα έναν μήνα πριν και έναν μήνα μετά από τώρα θα δείτε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Σαφώς και είναι δύσκολο όταν υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά σιγά σιγά η χημεία βρίσκεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: SDNA.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.