ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ: Κρίσιμο το αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ: Κρίσιμο το αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο

Η νίκη μοιάζει με μονόδρομο και για τους δύο, με τα κίνητρα να διαφέρουν ελαφρώς. Για τον Παναθηναϊκό, που επί των ημερών Ουζουνίδη έχει μετατρέψει τη Λεωφόρο σε απόρθητο κάστρο, ειδικά στα ντέρμπι, το τρίποντο είναι η τελευταία ευκαιρία για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή καθώς είναι ήδη στο -7.

Για την ΑΕΚ, είναι η ευκαιρία να «τελειώσει» τους πράσινους από τη μάχη του τίτλου, αλλά και να πάρει ένα τρίποντο που θα την κρατήσει για μία ακόμη εβδομάδα στην κορυφή (περιμένοντας και το αυριανό αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος).

Μόνο που η παράδοση μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την Ένωση, καθώς μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στη Λεωφόρο (!), ενώ η τελευταία της νίκη στην ιστορική έδρα των πράσινων έχει σημειωθεί το μακρινό 2001 (0-1 με γκολ του Νικολαΐδη!). Τουλάχιστον είναι η μοναδική ομάδα που απέφυγε την ήττα σε ντέρμπι από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης (το περσινό 0-0).
Ο Θρακιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει και σ’ αυτό το ματς τον Τσάβες και αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟ με την ενδεκάδα που πανηγύρισε πριν από λίγες εβδομάδες τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως στην ΑΕΚ τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην υπολογίζει Μάνταλο, Γιόχανσον (τραυματίες), Αραούχο (τιμωρημένος) ενώ οι Τσιγκρίνσκι, Κονέ είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιθανές ενδεκάδες
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μολίνς.
ΑΕΚ: Ανέστης, Τσόσιτς, Βράνιες, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας , Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.