Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Ιωάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ, για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64′ με τον Μαυροπάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77′ με τον Τσούκαλο.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, όμως δεν μπορούσε να «σπάσει» τη γερή άμυνα της Λαμίας και μόνο στο 29′ απείλησε ουσιαστικά, όταν ο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο κι αυτός σούταρε στη γωνία, για να αποκρούσει ο Μελίσσας.
Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ άσκησε ασφυκτική πίεση, που καρποφόρησε στο 64′, όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Λαμία δεν έχει πει την τελευταία λέξη και στο 77′ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ και ο νεοεισελθών Τσούκαλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 92′ και μέσα από την περιοχή, ο Γιάκος έπιασε ανάποδο «ψαλίδι» και ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ετσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, με τη Λαμία να συμπληρώνει επτά συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και τα έξι από αυτά με ισοπαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελλος Ευαγγέλου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης – Παπαργυρίου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46′ Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72′ Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61′ Χαλκιαδάκης).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (77′ Φράγκος), Παπαργυρίου (57′ Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69′ Τσούκαλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.