ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σφαιρόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος»

Σφαιρόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος»

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του ξεκίνησε νωθρά στην αναμέτρηση και της στοίχισε. Ακόμα ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην κούραση που είχαν οι παίκτες του από τον αγώνα της Παρασκευής (8/12) με την Ρεάλ Μαδρίτης και στις απουσίες που υπήρχαν (σ.σ. Παπαπέτρου, Αγραβάνης).

Συγκεκριμένα ο Σφαιρόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά στην αρχή. Μπήκαμε πολύ νωθρά. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα από κακές συνεργασίας. Το ίδιο και στην επίθεση. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να εκτελέσουμε. Η ΑΕΚ πήρε μια διψήφια διαφορά. Αναγκάστηκα να πάρω και 2 τάιμ άουτ στην 1η περίοδο για να ανακάμψουμε. Αυτό έγινε στη 2η περίοδο. Δεχθήκαμε πιο δύσκολα τους πόντους. Πλησιάσαμε στο σκορ. Στην 2η περίοδο ήταν μια μάχη. Θεωρώ ήταν ένα ντέρμπι στο τελος. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες Στα τελευταία 3 λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν φτάσουμε εκεί χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα, οι περιφερειακοί μας. Η ΑΕΚ μας έδωσε κάποια ελεύθερα σουτ, που δεν τα βάλαμε. Μοιραία πηγε στα 3 λεπτά το ματς στον πόντο. Στο τέλος δεν κάναμε καθόλου καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Η ΑΕΚ πήρε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Έχω να πω ότι μας λείπουν πολλοί παίκτες μας, αλλά πάντα τους ζητάω να παλεύουν μέχρι τέλους. Είχαμε ματς με τη Ρεάλ και παίξαμε παράταση μέχρι αργά, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είχαμε μόνο ένα «4αρι» από τα τέσσερα, αφού ο Ουίλτζερ δεν μπόρεσε να συνεχίσει, έλειπαν και οι Αγραβάνης και Παπαπέτρου. Παίξαμε σε μεγάλο διάστημα με τον Παπανικολάου στο 4. Αυτά δεν τα λέω για δικαιολογίες. Παίζοντας έτσι, είχαμε λιγότερες επιλογές στο να έχουμε ένα πιο φρέσκο ρόστερ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.