ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πέταξαν κροτίδα σε ball boy και παραλίγο να το κάψουν ζωντανό (βίντεο)

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πέταξαν κροτίδα σε ball boy και παραλίγο να το κάψουν ζωντανό (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, με οπαδούς να καταφέρνουν να καταστρέψουν ακόμη έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στο 39′ του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν από την κερκίδα τους μια κροτίδα δίπλα σε ένα ball boy, το οποίο και τραυματίστηκε.

Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, με τον νεαρό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ο αγώνας άρχισε ξανά μετά από διακοπή μισής ώρας και τότε οι οπαδοί της ΑΕΛ πέταξαν κροτίδες με το διαιτητή να διακόπτει ξανά τον αγώνα. Τότε οι οπαδοί κατέβηκαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου με τις εικόνες να σοκάρουν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=UQSi5Jb7Iro

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.