Έχασε την ευκαιρία η Παναχαϊκή

Έχασε την ευκαιρία η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το «δώρο» του Παναιγιάλειου, με αποτέλεσμα να μείνει αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Οι Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τον Άρη, αλλά αναδείχθηκαν σήμερα ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, στο τελευταίο ματς της 9ης αγωνιστική, και παρέμειναν στο -3 από την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή έμεινε στο 7ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Βρονταρά με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή ο διαιτητής έκρινε ότι χρησιμοποίησε το χέρι εκτός περιοχής για να ανακόψει τον Χασομέρη. Ο Απόλλων Πόντου είχε (οριζόντιο) δοκάρι με τον Κυβελίδη στο 79΄.

Στο μεταξύ, ο πρωτοπόρος Άρης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιγιάλειου. Οι Θεσσαλονικείς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τους Αχαιούς στο Αίγιο και πήραν την δεύτερη διαδοχική ισοπαλία τους -μετά από επτά σερί νίκες- καθώς προηγήθηκε αυτή της Κυριακής με τον ΟΦΗ).

Στις αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική της Football League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:


Παναιγιάλειος-Άρης            0-0

Αιγινιακός-Βέροια             1-1

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης     3-2

Απόλλων Πόντου-Παναχαϊκή      0-0

Τρίκαλα-Αχαρναϊκός            3-0 (α.α.)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Πανσερραϊκός   21/12 (15:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Σπάρτη   21/12 (15:00)

Καλλιθέα-ΑΕ Καραϊσκάκης       21/12 (17:00)

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας               17/1 (17:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
1. Άρης 23
2. Παναχαϊκή 20
3. ΟΦΗ 15 -8αγ.
. Τρίκαλα 15
5. Σπάρτη 14 -8αγ.
. Δόξα Δράμας 14 -8αγ.
. Απόλλων Πόντου 14
8. Βέροια 13 -8αγ.
9. ΑΕ Καραϊσκάκης 12 -8αγ.
. Απόλλων Λάρισας 12
11. Αιγινιακός 11
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 10 -8αγ.
. Πανσερραϊκός 10 -8αγ.
14. ΑΟΧ Κισσαμικός 9 -7αγ.
. Παναιγιάλειος 9
16. Καλλιθέα 4 -8αγ.
17. Εργοτέλης 3
18. Αχαρναϊκός -54

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα
** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.