Απομακρύνεται ο κίνδυνος αναβολής του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Απομακρύνεται ο κίνδυνος αναβολής του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Η έντονη χιονόπτωση τις πρωινές ώρες είχε δημιουργήσει αμφιβολίες για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα έγιναν ηπιότερα τις τελευταίες ώρες και ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη καθαριστεί αρκετά από ειδικά μηχανήματα.

Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την πρόθεση των ομάδων να αγωνιστούν και να μην… τραβιούνται και αύριο στο γήπεδο, ενώ στους παίκτες έχει δοθεί εορταστική άδεια και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν προγραμματίσει διακοπές, οδηγούν στην κανονική διεξαγωγή του ματς. Φυσικά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον διαιτητή, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, που θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο για να αποφανθεί αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και… επίσημα αντιδρά. Χιονισμένος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λαμίας θέτει σε αμφιβολία τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την τοπική ομάδα. Οι πράσινοι μέσω των social media δημοσίευσε φωτογραφίες.

«Για πατινάζ και χιονοπόλεμο», αναφέρει στο σχόλιό της η «πράσινη» ΠΑΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.