ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Ο Φαβάρο έκανε τη διαφορά

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Ο Φαβάρο έκανε τη διαφορά

Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε ένας αμυντικός του Λεβαδειακού, ο Φαβάρο θα… καθάριζε έναν δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΣ στην έδρα των Βοιωτών για το Κύπελλο στο πρώτο ματς των 2 ομάδων στην 3η φάση. Δοκάρι στον αγώνα ο Μητρόπουλος αλλά ανώτερος συνολικά και με πιο πολλές φάσεις ο ΠΑΣ.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Για τον Λεβαδειακό κίπερ ο Σωτηρίου στην επιστροφή του μετά από καιρό στην ομάδα και τέσσερις στην άμυνα. Φαβάρο, Μοισές Αντιλέχου, Μεντί και Ζαραδούκας. Κέντρο με Μητρόπουλο και Καλτσά και τριάδα πίσω από τον φορ Γιακουμάκη οι Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο και Καθάριο. Στο 39′ ο Μπελγκαζουανί βγήκε εκτός και πέρασε φορ ο Ιωαννίδης για να πάει στα άκρα ο Γιακουμάκης. Για τον ΠΑΣ: πορτιέρε ο Γιαννίκογλου, τριάδα στην άμυνα με Τζημόπουλο, Μπέριο και Σκόνδρα, κέντρο με Γαρουφαλιά, Λίλα, Καρανίκα και Μπουκουβάλα και Μανθάτης με Μπετρά να πλαισιώνουν τον φορ Γιάκο.

ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Οι δύο ομάδες μπήκαν να παίξουν σε έναν δύσκολο, βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον ΠΑΣ να είναι ανώτερος μεσοεπιθετικά αλλά γκολ να μην μπαίνει. Στο 13′ ο Γιακουμάκης χάνει ένα τετ α τετ αλλά από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Σωτηρίου.

Στο 17′ ο κίπερ των Βοιωτών απέκρουσε δύο φορές τελικές του ΠΑΣ. Ένα επικίνδυνο πλασέ του Λίλα και ένα τετ α τετ του Γιάκου. Στο 21′ είχε ακόμα δύο επεμβάσεις σε Γιάκο και Λίλα. Οι ευκαιρίες των παικτών του Πετράκη συνεχίστηκαν. Ο Ανιγκό αντέδρασε βγάζοντας τον Μπελγκαζουανί για λόγους τακτικής για να βάλει φορ τον Ιωαννίδη. Το ματς συνολικά βέβαια δεν ήταν τόσο καλό και λογικά με τέτοιες συνθήκες (σ.σ. καιρός και γήπεδο).

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ Ο ΠΑΣ

Στο β’ μέρος το γήπεδο έδειχνε σε ακόμα πιο κακή κατάσταση. Στο 61′ ο Γιάκος είχε χαμένο τετ α τετ. Επιχείρησε να ‘σκάψει’ την μπάλα πάνω από τον Σωτηρίου που έβγαλε το σουτ με 2η προσπάθεια. Στο 68′ ο Γιακουμάκης είχε ένα σουτ άουτ.

ΓΚΟΛ Ο ΦΑΒΑΡΟ, 1-0 ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 89ο λεπτό ο Μητρόπουλος θα κάνει μία σουτάρα στο δοκάρι. Ο Φαβάρο θα πάρει το… ριμπάουντ και θα σκοράρει με ωραίο τρόπο για το 1-0 και μετά πηγε στην κερκίδα με έξαλλο πανηγυρισμό και χτυπώντας το στήθος του αλά… Ταρζάν! Με αυτόν τον τρόπο ήρθε το γκολ. Ο αγώνας τελείωσε με 5-10 τελικές πάντως με τις 10 να τις έχει ο ΠΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.