Ι. Ίλιεφ «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για Ταβάμπα»

Ι. Ίλιεφ «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για Ταβάμπα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό ΜΜΕ, ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ιβιτσα Ιλιεφ παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο θέλει τον Ταβάμπα αλλά έχει καταθέσει κι επίσημη πρόταση ενώ αναφέρθηκε και στον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Για τον Ταβάμπα:

«Είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια. Είναι φανταστικός, κάνει πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα και έχουμε προσφορές από πολλές ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και από τον Ολυμπιακό αλλά και την Ασία. Θα δούμε τι θα γίνει. Εξαρτάται από τα χρήματα που θα μας προσφέρουν και από αυτό που θέλει και ο ποδοσφαιριστής».

Για τον Τζούρτζεβιτς:

«Μου αρέσει ο Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Είναι πάντα δύσκολο για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, να προσαρμοστεί άμεσα σε ένα νέο περιβάλλον και να αρχίσει αμέσως να δείχνει τις ικανότητες του. Τώρα, φυσικά, άρχισε να σκοράρει. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα αφήσει την… σφραγίδα του στον Ολυμπιακό. Είναι ικανός να σκοράρει 15-20 γκολ σε μια σεζόν».

Για τον ΠΑΟΚ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους Έλληνες και υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ. Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα, γιατί έχω φίλους στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Παίζουν καλά, όπως και πέρσι που ήταν προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ευκαιρία για τον πρωτάθλημα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.