Ο Σ. Αραούχο στην ΑΕΚ εως και τον Ιούνιο

Ο Σ. Αραούχο στην ΑΕΚ εως και τον Ιούνιο

Ο προπονητής της Λας Πάλμας Πάκο Χέμεθ έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα και έδωσε τέλος στα σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο τον Ιανουάριο.

Ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του από την νέα του ομάδα ξεκαθάρισε ότι ο σέντερ φορ της ΑΕΚ δεν… χωρά στα πλάνα του για την ομάδα και δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής του στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Ετσι, ο Αραούχο παραμένει στην ΑΕΚ ως δανεικός μέχρι και τον Ιούνιο του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε και για την πιθανότητα επιστροφής του Αραούχο από την ΑΕΚ και διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τον ίδιο στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα έρθει τον Ιανουάριο. Δεν βρίσκεται στα πλάνα μας η επιστροφή του καθώς δεν νομίζω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον χρειάζεται η ομάδα. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες», επισήμανε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.