ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού,Όσκαρ Γκαρθία φτάνει σήμερα στην Ελλάδα

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού,Όσκαρ Γκαρθία φτάνει σήμερα στην Ελλάδα

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, φτάνει σήμερα στην Ελλάδα και θα ταξιδέψει στη Λάρισα, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στην ΑΕΛ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Καταλανός τεχνικός καταφθάνει σήμερα στη χώρα μας μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να «πιάσει» άμεσα δουλειά, ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο εκ των βοηθών του, Ρούμπεν Μαρτίνες Καμπαγέρο, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, με την οποία έκανε γνωστό το ταξίδι του Γκαρσία και του επιτελείου του.

Ο Γκαρσία θα ταξιδέψει μάλιστα και στη Λάρισα, όπου αγωνίζεται την Κυριακή (7/1, 19.30) ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ.

Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα του ομάδα και να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θα βρίσκεται ο Χρήστος Κόντης με τον τεχνικό της Κ-20, Βασίλη Βούζα, που κλήθηκε εκτάκτως για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.