ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΑΕΚ: Δεν πήγε στα Σπάτα για να προπονηθεί ο Ογκνιεν Βράνιες – Αδικαιολογήτως απών ο Βόσνιος αμυντικός!

ΑΕΚ: Δεν πήγε στα Σπάτα για να προπονηθεί ο Ογκνιεν Βράνιες – Αδικαιολογήτως απών ο Βόσνιος αμυντικός!

Χωρίς να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και πλέον αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα.

Προφανώς και το μυαλό των περισσότερων μπορεί να συνδέσει τη σημερινή εξέλιξη με την επιλογή της ΑΕΚ να αρνηθεί πρόταση της Άντερλεχτ για την απόκτησή του.

Αναλυτικά αναφέρει η ΑΕΚ για τη σημερινή προπόνηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Στην προπόνηση μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Ούρος Τσόσιτς που συνεχίζει τη θεραπεία του. Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση ήταν ο Ογκνιεν Βράνιες. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.