ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλ.Κούγιας: Στράφηκε κατά της Super League- Aπειλεί τη συμφωνία των 12 ομάδων

Αλ.Κούγιας: Στράφηκε κατά της Super League- Aπειλεί τη συμφωνία των 12 ομάδων

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του ποινικολόγου. Η Αλέξης Κούγιας με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου και δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτό.

Ανακοίνωσε παράλληλα και την αποχώρηση του συλλόγου από τους «12» για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ότι από τη νέα σεζόν θα διαπραγματευτεί ατομικά τα τηλεοπτικά της δικαιώματα με τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο θα συμφωνήσει, ζήτησε την απόλυση του Θόδωρου Λάιου και τον μη ορισμό του παρατηρητή Αλεξανδρή.

Η προσωπική δήλωση του γνωστού ποινικολόγου:

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Ξάνθη, δικηγόρος και νυν πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος, με το γνωστό του ύφος («σεβαστέ πρόεδρε μου» και καμιά δεκαριά άλλα κοσμητικά επίθετα) και μου έκανε γνωστό ότι οι εντολές του ίδιου και του υπεύθυνου ορισμού παρατηρητών Super League Θεόδωρου Λάιου προς τον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΕ ΑΕΛ Αλεξανδρή, τηλεφωνικές εντολές τις οποίες άκουγα και ο ίδιος προσωπικά, ώστε να μην επιτραπεί στον προπονητή μας κ. Ηλία Φυντάνη η είσοδος του στα αποδυτήρια είτε πριν τον αγώνα είτε στο ημίχρονο του αγώνα είτε μετά το τέλος του αγώνα (όπως και έγινε), ήταν ένα «τεράστιο λάθος» στην ερμηνεία του σχετικού κανονισμού, τόσο δικό του δυστυχώς ως δικηγόρου, όσο του νομικού συμβούλου της Super League κ. Οικονομάκη, αλλά και του υπεύθυνου ορισμού παρατηρητών κ. Θεόδωρου Λάιου, αλλά και ότι δήθεν παρασύρθηκαν σε αυτό το λάθος από τον «υπερβάλλοντα ζήλο» του παρατηρητού Αλεξανδρή και έτσι στον αυριανό αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ ο προπονητής της Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τη γνωστή άσεμνη χειρονομία εις βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού, θα μπορεί να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας πριν και στο ημίχρονο του αγώνα χωρίς να του δημιουργήσει πρόβλημα κανένας παρατηρητής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρατηρητής Αλεξανδρής, αφού προηγουμένως επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τους Στράτο και Λάιο τους οποίους και επεκαλείτο, στις αντιρρήσεις μου έδωσε εντολή στον υπεύθυνο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος είχε οριστεί από την ΕΛ.ΑΣ. ως υπεύθυνος του αγώνα ακόμη και δια της βίας να μην επιτραπεί στον Ηλία Φυντάνη να μπει στα αποδυτήρια σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και όταν αυτός προσπάθησε παρουσία μου να μπει στα αποδυτήρια και να δώσει έστω ελάχιστες οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές μας για έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες για τους στόχους της τρέχουσας περιόδου για την ΑΕΛ, τον οδήγησαν με εντελώς υποτιμητικό τρόπο (σηκωτό) στις εξέδρες του σταδίου του Αστέρα Τρίπολης, όπου και παρέμεινε ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα, περικυκλωμένος από αστυνομικούς, σαν κακοποιός, στερώντας έτσι από την ομάδα μας τον προπονητή της πριν την έναρξη του αγώνα και στο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις ελάχιστες λεπτομέρειες του χειρισμού του από τους προπονητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στράτος λησμονεί ότι σε τηλεφωνική μας επικοινωνία την Τετάρτη και όταν μας έγινε γνωστό ότι όλα τα χρήματα από την εξόφληση του Οκτωβρίου της δόσεως της Nova ύψους 109.000€ θα τα εισπράξει, αδιανόητο πως, ο Κώστας Πηλαδάκης, είσπραττοντας για φέτος μέχρι στιγμής για τη χρήση του οικοδομημένου με χαριστικά δάνεια από τη Marfin σε δημοτική γή AEL FC ARENA 290.000€ επί συμβολαίου 370.000€, μου κατέστησε κατηγορηματικά γνωστό ότι «ό,τι έγινε με τον Φυντάνη θα γίνει και με τον Χιμένεθ, αφού αυτό λέει ο κανονισμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.