ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Πρόταση από Τουρκία για τον Λ. Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Πρόταση από Τουρκία για τον Λ. Βιγιαφάνιες

Η επιθυμία του Λούκας Βιγιαφάνιες να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι δεδομένη και γι’ αυτό έλευση του εκπροσώπου του στην Αθήνα φαίνεται πως δρομολογεί εξελίξεις.

Η Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Μανιάτη προσφέρει στο «τριφύλλι» ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για τον «Βίγια» και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που είναι θετικός στην νέα προοπτική.

Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και στο «πράσινο στρατόπεδο» προσπαθούν να φέρουν το ποσό της μεταγραφής στο 1 εκατομμύριο και λίγο παραπάνω, ώστε να πάρουν το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα για τον «Βίγια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο και όπως όλα δείχνουν ο Λατινοαμερικάνος άσος θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ρόστερ που θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.