ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναθηναϊκός: Σενάρια για ξένους επενδυτές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Παναθηναϊκός: Σενάρια για ξένους επενδυτές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Με την πλάτη στον… τοίχο βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό «παλεύει» οικονομικά για τη σωτηρία του, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα με τις οφειλές σε ποδοσφαιριστές και πιστωτές.

Βασική επιδίωξη όλων στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι να βγει με κάθε τρόπο η χρονιά… αναίμακτα, χάρη σε κάποια χρήματα από τις πωλήσεις που έγιναν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και της μνημονιακής πολιτικής που έχει εφαρμοστεί στην ΠΑΕ, μέσω της πτώσης του μπάτζετ κοντά στα 5 εκατ. ευρώ (ίσως λίγο παραπάνω).

Επιπλέον, κανείς στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η UEFA έχει… υπό επιτήρηση τον σύλλογο, καθώς εάν δεν έχουν διευθετηθεί κάποια ζητήματα μέχρι την 1η Μαρτίου, τότε θα εφαρμοστεί ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε ορίζοντα τριετίας.

Όλα αυτά, την ώρα που έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία σχετικά με την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι», που κάνει λόγο για φιλόδοξους επενδυτές. Μάλιστα, κάποιες πηγές που επικαλούνται και τα «πράσινα» ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι όμιλος από το εξωτερικό εξετάζει όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να κάνει κάποια κίνηση για την ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα, προσδοκίες δημιουργεί -για να προστεθεί στο κάδρο- η πρόσφατη ομιλία του Βασίλη Κωνσταντίνου στους ποδοσφαιριστές, κατά την επίσκεψή του στο Κορωπί. Ο επικεφαλής της τετραμελούς επιτροπής που τρέχει αυτήν τη στιγμή τα θέματα του συλλόγου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σε λίγους μήνες θα δείτε έναν νέο Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο, δείχνει να κάνει κάποια βήματα από την πλευρά του, καθώς φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει μέρος των υποχρεώσεων της εταιρείας, για να δοθεί μια προσωρινή λύση. Επίσης, με την επιθυμία του να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό, κινείται με τη λογική να κάνει κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Δηλαδή, να συμβάλει με τον τρόπο του για να βρεθεί κάποια αξιόπιστη λύση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όσο στο προσκήνιο δεν έρχεται κάτι χειροπιαστό, τόσο όλοι γύρω από το «τριφύλλι» κρατούν μικρό καλάθι. Και ειδικά οι οπαδοί του, που περιμένουν με αγωνία την οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.