ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παγκόσμιο σοκ από τον οπλοφόρο Ι.Σαββίδη να κυνηγά με τους μπράβους του τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (φωτό)

Παγκόσμιο σοκ από τον οπλοφόρο Ι.Σαββίδη να κυνηγά με τους μπράβους του τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (φωτό)

Παγκόσμιο σοκ στον χώρο του ποδοσφαίρου από τις εικόνες που μεταδόθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει ένοπλος και σε έξαλλη κατάσταση στο γήπεδο, συνοδεία μπράβων και να κυνηγά τον διαιτητή του αγώνα που λίγο πριν είχε ακυρώσει ως οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ στο 90΄στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο οπλοφορεί, έχοντας το περίστροφο στην ζώνη του, (κάτι που απαγορεύεται στα γήπεδα) αλλά υπάρχει στιγμή όπως φαίνεται και στην χαρακτηριστική φωτογραφία που βάζει το χέρι του στο περίστροφο την ώρα που κάνει επίθεση στον Κομίνη!​

Οι εικόνες από τα όσα ακολούθησαν την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο φινάλε του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου με καυστικές αναφορές στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των κορυφαίων μέσων για την εισβολή του… οπλοφόρου προέδρου του Δικεφάλου του Βορρά Ιβάν Σαββίδη.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΚ Μ.Χιμένεθ δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα Marca:

«Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα γκολ οφσάιντ και ο διαιτητής το ακύρωσε. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε πρώτα στον διαιτητή και στη συνέχεια στον πάγκο μας απειλώντας τους πάντες. Εμείς βλέποντας τον Σαββίδη με το πιστόλι σκεφτήκαμε λες “Αν τρελαθεί και να το τραβήξει και μας πυροβολήσει;”.

Δεν είναι συνηθισμένη η εικόνα ενός προέδρου να πηδάει στο γήπεδο και να απειλεί τον διαιτητή. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το γήπεδο.

Ο διαιτητής μας ζήτησε να βγούμε και να παίξουμε τα τελευταία λεπτά, όμως ο πρόεδρός μας δεν ήθελε να βγουν να παίξουν έπειτα από την εισβολή στο γήπεδο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, το ματς τελείωσε 0-0 και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί».

Στις 2.20 αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης, καθώς και οι βοηθοί του χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση.

Ο διεθνής διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και τη διακοπή του ντέρμπι των Δικεφάλων, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, ο οποίος βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια να λέει χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους «Tι να σας πει, έτοιμος να καταρρεύσει είναι ο άνθρωπος…»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=BqWm-RL3qTE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.