ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το έγκλημα στην Τούμπα το διέπραξε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και όχι ο Ι.Σαββίδης

Το έγκλημα στην Τούμπα το διέπραξε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και όχι ο Ι.Σαββίδης

H αλλοπρόσαλλη απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ τα ξημερώματα της Κυριακής με την οποία έπρεπε να διεξαχθεί ο αγώνας με θεατές μέσα σε ένα ήδη φορτισμένο κλίμα και ενώ έχει κατακυρώσει κατά τρόπο αδιανόητο τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού και ενώ η γενεσιουργός αιτία του όλου προβλήματος προήλθε από τους θεατές και την εξέδρα η επιτροπή εφέσεων σαν να μην έτρεχε τίποτα επέτρεψε την διεξαγωγή με… θεατές!

Με αποτέλεσμα το χθεσινό όργιο όπου 100άδες άνθρωποι μπούκαραν στο γήπεδο και να κυνηγούν τον διαιτητή και με το πιστόλι στον κρόταφο για να αλλάξει το αποτέλεσμα στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ.

Εμείς δεν μένουμε στην υπόθεση του όπλου, σε τελική ανάλυση θα πρέπει κάποιος να αποδείξει ότι το όπλο ήταν κανονικό και όχι ψεύτικο (πολλοί κυκλοφορούν με ρεπλίκες για λόγους εκφοβισμού των άλλων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ευθύνεται ο Σαββίδης για αυτό που έγινε, ευθύνεται η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ 100% για την αδιανόητη απόφαση το πρωί της Κυριακής, μια απόφαση που οδήγησε σε μοιραία αποτελέσματα και από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσει το όποιο «ξήλωμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.