ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εναντίον της διακοπής του πρωταθλήματος τάσσεται η Superleague

Εναντίον της διακοπής του πρωταθλήματος τάσσεται η Superleague

Η Super League δεν δείχνει να συναινεί με την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος, την οποία αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μετά από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα αύριο.

Στην Λίγκα εκτός των άλλων έχουν και το ζήτημα με την επιβολή ρητρών από τη NOVA σε περίπτωση μη υλοποίησης των αγωνιστικών στον προγραμματισμό που υπάρχει. Πλέον θα διαπιστωθεί το τι θα συζητηθεί στην συνάντηση Βασιλειάδη – Στράτου την Τρίτη το πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την στάση της Super League αναμένεται να ακολουθήσουν και οι περισσότερες ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Η θέση του ΠΑΟΚ σε αυτό το θέμα παραμένει άγνωστη, αφού ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.