ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Φιλική «πεντάρα» σε Λαμία

ΑΕΚ: Φιλική «πεντάρα» σε Λαμία

Φιλικό… ξεμούδιασμα για τους παίκτες της ΑΕΚ και της Λαμίας, καθώς αμφότερες οι ομάδες θέλουν να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μπορεί να ήταν φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία, ωστόσο η ΑΕΚ το αντιμετώπισε σαν επίσημο. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε σοβαρή και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση συνέτριψε το σύνολο του Τεννέ με 5-0.

Ο Αϊντάρεβιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με μονοκόμματο σουτ, με τον Γιακουμάκη να πετυχαίνει δύο σερί γκολ (29′, 45′) και να γράφει το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Προς το τέλος του αγώνα, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Μεληκιώτη, βάζοντας κι αυτοί την υπογραφή τους στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ. Ο Λάζαρος έκανε το 4-0 στο 90′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο νεαρός Μεληκιώτης έκλεψε την μπάλα και τελείωσε τη φάση με ωραία «λόμπα» πάνω από τον Πίτκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (α’ ημίχρονο): Τσιντώτας, Χούλτ, Βράνιες, Γιαννούτσος, Γκάλο, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κωναρίδης, Μοράν, Μασούντ, Γιακουμάκης.

(β΄ ημίχρονο): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης (64′ Μεληκιώτης), Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος.

Λαμία (α’ ημίχρονο): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Σελίμ, Ασίγκμπα, Μουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Μπούντνικ, Πίτι, Βάντερσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(β’ ημίχρονο): Πίτκας, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρομάνος, Άστσεριτς, Άντρονικ, Λινάρδος, Παπαργυρίου, Κούκολης, Πριντέτα, Μπουλούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.