ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκτιμήσεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις 31 Μαρτίου

Εκτιμήσεις  για επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις 31 Μαρτίου

Μετά από απόφαση του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη έχοντας την σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα, το πρωτάθλημα της Superleague διεκόπη, ως αποτέλεσμα της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το κατηγορητήριο για τον ΠΑΟΚ και τους Σαββίδη-Μίχελ για ότι έγινε στην Τούμπα είναι «βαρύ, και όλα «φωτογραφίζουν» μεγάλη ποινή στους Θεσσαλονικείς (από Τετάρτη και έπειτα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης). Με αφαίρεση βαθμών και κατοχύρωση του αγώνα στην ΑΕΚ, η Ένωση αυτόματα γίνεται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, εν μέσω αυτής της δύσκολης κατάστασης, ασκήθηκαν πιέσεις για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Μάλιστα αυτό έγινε και προς κυβερνητικά στελέχη, αλλά και προς την ΕΠΟ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος (σύμφωνα με το «dikisports» του Κυριάκου Θωμαϊδη) ήδη ζήτησε από τον Γιώργο Βασιλειάδη και UEFA-FIFA να διακοπεί το πρωτάθλημα για φέτος και αρχικά φέρεται να εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις.

Έτσι, με δεδομένο ότι μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένει τις προτάσεις των ομάδων για τους κανόνες και όλα όσα πρέπει να γίνουν, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το Σάββατο 31 Μαρτίου θα έχουμε ξανά σέντρα στο πρωτάθλημα και ότι η σεζόν 2017/18 θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.