Οπαδός της Παναχαϊκής πέταξε ποτήρι με καφέ στον προπονητή του Άρη (βίντεο)

Οπαδός της Παναχαϊκής πέταξε ποτήρι με καφέ στον προπονητή του Άρη (βίντεο)

Στη λήξη του αγώνα Παναχαϊκή (1-1) στο γεμάτο γήπεδο της Αγυιάς, ένα ποτήρι με καφέ πετάχτηκε από την κερκίδα των Πατρινών και έπεσε πάνω στον προπονητή του Άρη, Δημήτρη Σπανό.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του ματς έσπευσε προς τον πάγκο των γηπεδούχων για να χαιρετίσει τον αντίπαλο κόουτς και τους συνεργάτες του και εκείνη την στιγμή ένα ποτήρι με καφέ έπεσε πάνω του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από αυτό το γεγονός, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν συνέβη το παραμικρό στις κερκίδες, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Δείτε στο βίντεο την στιγμή που το ποτήρι με καφέ έπεσε πάνω στον Σπανό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.