ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Στο «στόχαστρο» διεθνής Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό

ΠΑΟΚ: Στο «στόχαστρο» διεθνής Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες ασχολείται κυρίως με τα… δικαστικά, δεν σημαίνει πως έχουν αφήσει όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις της ομάδας στο έλεός τους.

Παράδειγμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, καθώς ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει ν’ ακούγονται για την ενίσχυση του «δικεφάλου του Βορρά». Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται όλο και πιο συχνά το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο 26χρονος πολυσύνθετος αμυντικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση βρίσκεται στο Αμβούργο, μετά τις δηλώσεις του για τη σαββατιάτικη (17/03) εντός έδρας ήττα από τη Χέρτα με 2-1, με τις οποίες αμφισβητούσε ευθέως τον προπονητή του.

Ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Κρίστιαν Τιτζ, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Βέτσταϊν, να ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση». Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο παίκτης δεν θέλει να μιλήσει με τον προπονητή του, αν και αναμένεται να υπάρξει άμεσα συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών για να τα βρουν.

Η ομάδα του μεγάλου γερμανικού λιμανιού κινδυνεύει πιο σοβαρά από ποτέ να υποβιβαστεί από την Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που σημαίνει ότι -εάν συμβεί κάτι τέτοιο- πολλοί από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ θα αποχωρήσουν. Ένα από τα φαβορί είναι και ο Έλληνας διεθνής στόπερ.

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές ότι υποστηρίζει τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή και τη φανέλα με τον δικέφαλο. Ωστόσο, είναι επίσης δεδομένο ότι θα ζητήσει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, που ο τωρινός ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει, για να πραγματοποιήσει μια από τις επιθυμίες του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η διοίκηση του Αμβούργου θα προσπαθήσει κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες να επικοινωνήσει με τον 26χρονο άσο, προκειμένου να δει πώς θα κινηθεί με την περίπτωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.