Κίνδυνος προβοκάτσιας στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Κίνδυνος προβοκάτσιας στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ΑΕΚ υπάρχει κίνδυνος για οργάνωση προβοκάτσιας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε επαφές με την Αστυνομία στην Ένωση, τι λένε οι οργανωμένοι.

Εκτός από το αγωνιστικό οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι στο… πόδι και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ από αξιόπιστες πηγές υπάρχει κίνδυνος για οργάνωση προβοκάτσιας. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως υπάρχει σχέδιο για ρίψη φωτοβολίδων με πιστόλια ευθείας βολής.

Σαφώς και η ΑΕΚ δεν μένει αμέτοχη και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τις Αστυνομικές Αρχές αλλά και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ώστε να μη συμβεί το παραμικρό που θα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο προσεχές θα είναι αυξημένη η παρουσία των σεκιούριτι του γηπέδου.

Επίσης, έχουν υπάρξει επαφές και με οργανωμένους οπαδούς που δηλώνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης. Μάλιστα, από τη μεριά τους έστειλαν σαφές μήνυμα τονίζοντας πως «όποιος τολμήσει να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ την Κυριακή θα έχει να κάνει μαζί μας. Κανείς να μη διανοηθεί να κάνει το παραμικρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Sport-fm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.