ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική της Superleague και οι προποηντές των δύο ομάδων ανακοίνωσαν χωρίς εκπλήξεις τις ενδεκάδες του ντέρμπι. Με Χριστοδουλόπουλο βασικό η ΑΕΚ, ξεκινάει ο Μουνιέ στον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει τα «βλέμματα» όλων των φιλάθλων για την 26η αγωνιστική της Superleague, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμη «βήμα» προς τον τίτλο και τους «πράσινους» να διεκδικούν ακόμη την είσοδο τους στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη, ακόμη κι αν τα διοικητικά προβλήματα δεν τους επιτρέψουν τελικά να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το παιχνίδι αρχίζει σε λίγη ώρα (19:30, Novasports1) και οι δύο προπονητές έχουν ανακοινώσει και τις δύο ενδεκάδες που θα παραταχθούν στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε στον πάγκο για την ΑΕΚ το Σοτζέι Μασούντ και ξεκινάει βασικό αυτή τη φορά το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επέλεξε τον Κολοβέτσιο για παρτενέρ του Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας και έδωσε φανέλα βασικού στο Μουνιέ, που έχει ανακάμψει πλέον απόλυτα από τον τραυματισμό του.

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Κονέ, Σιμόες, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Αραούχο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουλιμπαλί, Λουντ, Μουνιέ, Δώνης

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διούδης, Αυλωνίτης, Λουτσιάνο, Οικονόμου, Μυστακίδης, Μολίνς, Στάικος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.