ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χιμένεθ για Πρωτάθλημα: «Αν κάποιος έχει τρέξει μαραθώνιο ξέρει ότι το τελευταίο χιλιόμετρο είναι και το πιο δύσκολο»

Χιμένεθ για Πρωτάθλημα: «Αν κάποιος έχει τρέξει μαραθώνιο ξέρει ότι το τελευταίο χιλιόμετρο είναι και  το πιο δύσκολο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ απάντησε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις περί “τσίρκου”, τονίζοντας ότι η φετινή ΑΕΚ έχει κερδίσει το σεβασμό σε Ελλάδα και Ευρώπη. “Πλησιάζουμε στην κατάκτηση του τίτλου”, είπε για τη νέα νίκη της ομάδας του.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Superleague και έκανε ένα ακόμη «βήμα» για τον τίτλο, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο ίδιος δεν πανηγυρίζει ακόμα. Δεν παρέλειψε όμως να απαντήσει και στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος χαρακτήρισε πρόσφατα «τσίρκο», την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

Για το πόσο κοντά είναι πλέον η ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Δύσκολη γιατί ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια παίζει πολύ καλά. Τα πρώτα λεπτά υπήρχε αρκετή ανησυχία στους παίκτες μας, αλλά όσο περνούσε η ώρα με το γκολ του Αραούχο η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι πλησιάζουμε στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Συνεχίζουμε κανονικά…»

Για το αν υπάρχει άγχος επειδή η ομάδα βρίσκεται κοντά σε έναν στόχο που κυνηγάει χρόνια:

«Αν κάποιος έχει τρέξει μαραθώνιο ξέρει ότι το τελευταίο χιλιόμετρο είναι το πιο δύσκολο. Εμείς την έχουμε κάνει και πρέπει να φανούμε δυνατοί σε αυτό το τελευταίο χιλιόμετρο. Έχουμε δουλέψει πολύ από τον Ιούνιο και είχαμε πάντα την πίεση ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ θα συνεχίσω πιστός στη φιλοσοφία μου ότι για να πάρει μια ομάδα τον τίτλο πρέπει να παίρνει κάθε ματς ξεχωριστά. Γι’ αυτό για μένα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο».

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου περί «τσίρκου που πρέπει να τελειώσει» και τα σχόλια του για την ΑΕΚ:

«Υπάρχει σεβασμός επειδή είναι συνάδελφος. Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που μέχρι πριν ένα μήνα έπαιζε σε τρεις διοργανώσεις. Δίνουμε τη μάχη μας για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Δεν θα ήθελα να έχω άποψη, ούτε με ενδιαφέρει. Σέβομαι τη δουλειά του και νομίζω ότι και η δική μας δουλειά είναι σεβαστή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη σημερινή νίκη σε έναν φανταστικό φίλο της ομάδας, τον Αντρέα, που δίνει τη δική του μάχη και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα είναι πρωταθλητής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.