ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ: «Το έργο του νέου γηπέδου προχωρά με καταιγιστικούς ρυθμούς» (φωτό)

ΑΕΚ: «Το έργο του νέου γηπέδου προχωρά με καταιγιστικούς ρυθμούς» (φωτό)

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους οπαδούς της για ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα ολόκληρης της ιστορίας της, την κατασκευή του γηπέδου.

Παρουσίασε μία πανοραμική φωτογραφία του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε ότι το έργο “προχωράει με καταιγιστικούς ρυθμούς”.

Η πρωτοπορία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Superleague και η -πιθανότατη πια- κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει να μην είναι το μόνο θέμα που απασχολεί άπαντες στην Ένωση.

Κι αυτό γιατί η κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα σε ολόκληρη την ιστορία της ομάδας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όμως, τα μηνύματα και από αυτόν τον τομέα είναι απόλυτα θετικά.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για το γήπεδο

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, μία πανοραμική φωτογραφία από το εργοτάξιο στο χώρου όπου θα κατασκευαστεί το γήπεδο, σχολιάζοντας τα εξής:

“Η σημερινή εικόνα του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατασκευή του σπιτιού μας προχωράει με καταιγιστικούς ρυθμούς σε πολλούς από τους 13 τομείς στους οποίους είναι χωρισμένο το έργο της ιστορίας μας!”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.