ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι ημερομηνίες που θα εκδικαστούν οι εφέσεις των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τις εκκρεμούσες δικαστικές υποθέσεις έγιναν γνωστές σήμερα.

Εκείνη του «Δικεφάλου του Βορρά» για την ποινή που του επιβλήθηκε έπειτα από τα συμβάντα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (αφαίρεση τριών βαθμών για φέτος, δυο για του χρόνου, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, 3 χρόνια αποκλεισμός στον Σαββίδη, 3 μήνες αποκλεισμός στον Μίχελ) θα συζητηθεί στην Επιτροπή Εφέσεων την Τετάρτη του Πάσχα (11/4) στις 18:00.

Από την άλλη, εκείνη των «ερυθρόλευκων» στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αφαίρεση βαθμών λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με την «Ένωση» θα εκδικαστεί την Πέμπτη του Πάσχα (12/4) στις 16:00.

Αναλυτικά οι υποθέσεις:

Επιτροπή Εφέσεων (11/4)

17:00

Έφεση του σωμ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ κατά της υπ’ αριθ. 80/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και του σωμ. ΙΩΝΙΚΟΣ.
Έφεση του σωμ. ΠΟ ΣΕΚΛΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ κατά της υπ’ αριθ. 73/15.3.2018 απόφασης της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και του σωμ. ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ.
Έφεση του ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ κατά της υπ’ αριθ, 30/2018 απόφασης της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ.
Έφεση του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ -Μέλους της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ κατά της υπ’ αριθ, 30/2018 απόφασης της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ.

18.00

Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 84/2018 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/ Super League.
Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΕΛΕΤΛΙΔΗ κατά της υπ’ αριθ. 85/2018 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/ Super League.
Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ΙΩΑΝΝΗ (ΙΒΑΝ) ΣΑΒΒΙΔΗ και του LUBOS MICHEL κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/ Super League.

Διαιτητικό Δικαστήριο (12/4, 16:00)
Προσφυγή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθ. 12/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.