ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ- Μάχη για τη νέα φανέλα : Προτάσεις από τρεις εταιρείες

ΑΕΚ- Μάχη για τη νέα φανέλα : Προτάσεις από τρεις εταιρείες

Η ΑΕΚ αύξησε τα έσοδα της με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε –για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα- με τη NOVA και τώρα έρχεται η σειρά της συμφωνίας για τις νέες της εμφανίσεις (ολοκληρώνεται η συνεργασία με τη Nike).

Για τη νέα φανέλα της Ένωσης έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον τρεις εταιρίες. Η Nike θέλει να διατηρήσει τους «κιτρινόμαυρους» στις ομάδες που συνεργάζεται, ενώ υπάρχουν επαφές και με την εταιρία Macron, η οποία… ντύνει και τον ΠΑΟΚ.

Η τρίτη εταιρία ένδυσης είναι η Capelli Sports, που τα τελευταία χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη και που μάλλον έχει δώσει στην ΑΕΚ μια εντυπωσιακή πρόταση.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζουν πως η πρόταση της Capelli είναι τέτοια, που έκανε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συναντηθεί με τον Λιβανέζο ιδιοκτήτη της εταιρίας. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για κάποια οριστική απόφαση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.