ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι της ομάδας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι της ομάδας

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών πήραν επίσημη μορφή και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Διετής η συμφωνία με τον 47χρονο Πορτογάλο τεχνικό. Αύριο αναμένεται στην Ελλάδα.

Νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός -που μέχρι τον Ιανουάριο εργαζόταν στη Βιτόρια Γκιμαράες- υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και θα φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη το μεσημέρι.

Ο Μαρτίνς θα αναλάβει τα καθήκοντά του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, ενώ τότε θα ανακοινωθεί και το προπονητικό του επιτελείο. Για τις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές της Superleague στον πάγκο του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Χρήστος Κόντης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Pedro Martins.

Ο κύριος Martins θα αναλάβει την θέση του πρώτου προπονητή, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οπότε θα ανακοινωθεί και το πλήρες επιτελείο του.

Το βιογραφικό του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού

Ο Pedro Martins (Pedro Rui da Mota Vieira Martins) γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1970. Ως ποδοσφαιριστής είχε πλούσια καριέρα στην Πορτογαλία, καθώς από το 1988, οπότε και έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο στην Feirense, αγωνίστηκε κατά σειρά στις Vitória Guimarães, Sporting CP, Boavista, Santa Clara και Alverca.

Από το 2004 έως το 2006 διετέλεσε βοηθός προπονητή στις Vitória Setúbal, FC Porto και Belenenses και από το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος τεχνικός, στην União Lamas. Το επόμενο καλοκαίρι και για δύο χρόνια ανέλαβε την Lusitânia, ενώ τον Ιούλιο του 2009 βρέθηκε στον πάγκο της Espinho.

Το 2010 ανέλαβε προπονητής της Marítimo, όπου και έμεινε για 4 χρόνια και το 2014 μεταπήδησε στην Rio Ave, την οποία κοουτσάρισε για δύο χρόνια. Tο καλοκαίρι του 2016 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 κάθισε στον πάγκο της Vitória Guimarães, με την οποία στην πρώτη του σεζόν, τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, στα 47 του χρόνια, αναλαμβάνει τα ηνία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.