ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάνατζερ Μιραλάς: «Δύσκολη η παραμονή του Κέβιν στον Ολυμπιακό»!

Μάνατζερ Μιραλάς: «Δύσκολη η παραμονή του Κέβιν στον Ολυμπιακό»!

Για τις προοπτικές παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό μίλησε ο μάνατζερ του Βέλγου ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό. Ειδικότερα, τόνισε πως η επιθυμία του ίδιου του Μιραλάς είναι να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει δύσκολο.

Ο Ενροτό είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται τις υποθέσεις των Οφόε και Μιραλάς και που τα τελευταία χρόνια έχει στενή και καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Με αφορμή τις υποθέσεις των Οφόε και Μιραλάς ο πανίσχυρος agent τοποθετήθηκε στο Gazzetta.gr.

«Ναι γνωρίζουμε την διάθεση του Ολυμπακού να πουλήσει τον Οτζίτζα Οφόε, όμως αυτήν την στιγμή δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Ο Οφόε είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει αλλά πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του συλλόγου. Είμαστε σε μία διαδικασία που θα δούμε και θα αξιολογήσουμε όλες τις επιλογές και μετά θα αποφασίσουμε. Από την στιγμή που δεν κάνει στον Ολυμπιακό πρέπει να βρεθεί μία λύση», σχολίασε για τον Οφόε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τον Μιραλάς ο Κριστόφ Ενροτό είχε να πει «ότι ξέρω πολύ καλά το πόσο πολύ θέλει ο Κέβιν να μείνει στον Ολυμπιακό. Σας λέω όμως από τώρα πως με βάση τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα θα είναι κάτι δύσκολο. Ίσως και ιδιαίτερα δύσκολο αλλά είναι επίσης κάτι που θα δούμε στο προσεχές διάστημα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.