ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάρτι τίτλου: Νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0 και πρωτάθλημα – Ξεκίνησε η γιορτή

Πάρτι τίτλου: Νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0 και πρωτάθλημα – Ξεκίνησε η γιορτή

Ο διαιτητής το σφύριξε: Η ΑΕΚ εξασφάλισε τον τίτλο και “μαθηματικά” με τον… αστερίσκο πάντως των δικαστικών αποφάσεων να παραμένει.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/988118465520263168

Ο Λιβάγια, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Έλντερ Λόπες έχουν πάρει τα παιδιά τους στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι ένα κουβάρι, πανηγυρίζουν έξαλλα.

Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος κατευθύνονται προς το πέταλο που βρίσκονται οι οργανωμένοι της ομάδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ αγκαλιάζει έναν έναν όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες της ΑΕΚ σηκώνουν στα χέρια τον Μανόλο Χιμένεθ! Οι παίκτες της Ένωσης πηγαίνουν στον κόσμο να πανηγυρίσουν μαζί.

Παραλίγο το 3-0 από τον Χριστοδουλόπουλο με πλασέ.

90΄+1΄. Απομένουν τρία λεπτά παιχνιδιού. Σε λίγα λεπτά σφυρίζει τη λήξη ο διαιτητής και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ζητά συνεχώς την μπάλα, μπορεί ο εναπομείνας χρόνος να είναι ελάχιστος, αλλά κυνηγά το γκολ.

Η επιστροφή του αρχηγού: Ο Πέτρος Μάνταλος παίρνει τη θέση τη θέση του Μάρκο Λιβάγια στο 83΄.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/988118727983095809

Στο έδαφος ο Κονέ μετά την κόντρα που είχε με τον Τσιγκρίνσκι.

Πλέον έχει μείνει μόνον ένας Γιακουμάκης στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ο ξάδελφος του Γιώργου, Πέτρος, ο φορ του Λεβαδειακού.

Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Γιακουμάκης δίνει τη θέση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Γιακουμάκης δεν μπορεί να παρεμβληθεί στην πορεία της μπάλας, στην παράλληλη σέντρα που δέχθηκε.

Ο Σουμπίνιο εκτελεί απευθείας από μακριά το φάουλ, ο Μπάρκας ήταν δύσκολο να ανησυχήσει.

Αλλαγή για το Λεβαδειακό. Ο Μητρόπουλος δίνει τη θέση του στον Καλτσά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε νεύμα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σταματήσει την προθέρμανση για να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Κυκλοφορούν την μπάλα ανενόχλητοι οι παίκτες της ΑΕΚ. Το τραγούδι καλά κρατεί στην εξέδρα.

Ούτε λεπτό δεν έχουν σταματήσει τα συνθήματα από το γήπεδο.

Σχηματίζεται «κύμα» από τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς σε όλο το γήπεδο.

Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ να μην μπει κανείς οπαδός στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς, ενώ την είσοδό τους έκαναν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και οι σεκιούριτι.

Δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ στο 34΄

Ο Μπακασέτας διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του, αλλά και της ομάδας του.

Ο Γιακουμάκης έβγαλε στον Λιβάγια, εκείνος βρήκε τον Μπακασέτα, με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει το 2-0 με μονοκόμματο αριστερό σουτ

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/988098292679573505

Με κτύπημα πέναλτι η ΑΕΚ προηγείται του Λεβαδειακού με 1-0.

Ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Επασί από τα 11 βήματα.

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έπεσε σωστά, αλλά το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό

————————————————————————————————————————————

Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ έφτασε. Ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια, η Ένωση είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τη χωρίζει μόνο μία νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Όλα αυτά βέβαια υπό την αίρεση ότι δεν θα αλλάξει κάτι στην απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Έτσι η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στις τάξεις του «κιτρινόμαυρου» κόσμου επικρατεί «τρέλα» για τον τίτλο, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να γεμίζουν το ΟΑΚΑ, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες πριν από τη γιορτή στο ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από τους οπαδούς της μεγάλη προσοχή, ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δεν πρέπει να ανάψουμε ούτε… αναπτήρα! Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών και θα απομακρύνεται άμεσα από το γήπεδο όποιος αποπειραθεί να κάνει την παραμικρή χρήση!.

Δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, αφού πρόκειται για κανονικό αγώνα πρωταθλήματος με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα εν ισχύ και ορατό τον κίνδυνο τιμωρίας! Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείσθε για την έγκαιρη παρουσίας στο ΟΑΚΑ λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου!», αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Λιβάγια, Λόπες, Γιακουμάκης
Στον πάγκο έμειναν οι: Τσιντώτας, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Σισέρο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Νιάσε, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι, Σαβαντόγκο.
Στον πάγκο έμειναν οι: Σωτηρίου, Ζαραδούκας, Ιωαννίδης, Καθάριος, Καλτσάς, Καραχάλιος, Νίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.