ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον μικρό Ανδρέα που δίνει τον αγώνα της ζωής του αφιέρωσε το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο Χιμένεθ! (φωτό)

Στον μικρό Ανδρέα που δίνει τον αγώνα της ζωής του αφιέρωσε το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο Χιμένεθ! (φωτό)

Η ΑΕΚ κατέκτησε έπειτα από πολλές μάχες και με επεισοδιακό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, αλλά κατέκτησε και τις καρδιές των ανθρώπων μετά από τη γεμάτη συγκίνηση αφιέρωση του τεχνικού της, Μανόλο Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όλες τις νίκες στα φετινά ντέρμπι, ο προπονητής της ΑΕΚ τις έχει αφιερώσει σε έναν πρωταθλητή της ζωής, τον Ανδρέα, ο οποίος παλεύει με την επάρατη νόσο.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τον μικρό Ανδρέα στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά τη νίκη που εκτόξευσε τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο μαχητής ο μεγάλος είναι αυτός. «Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά», είχαν φωνάξει οι παίκτες της ΑΕΚ για τον μικρό τους φίλο.

Από τότε ο μικρός αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους στην ΑΕΚ. Επομένως δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ ο Χιμένεθ, για να βρει που θα αφιερώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την είχε έτοιμη.

Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο Ισπανός πήγε… σφαίρα στο νοσοκομείο για να πανηγυρίσει με τον μικρό Ανδρέα αυτόν τον τίτλο. Εκπροσωπώντας φυσικά όλη την ΑΕΚ. «Όλη η ομάδα, όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, διότι είσαι πρότυπο για όλους μας», είπε ο Χιμένεθ στον μικρό, που ήταν ξετρελαμένος από την χαρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.