ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Χιμένεθ: «Αν η Σεβίλλη με ζητήσει, θα πάω»!

Μ. Χιμένεθ: «Αν η Σεβίλλη με ζητήσει, θα πάω»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τονίσει, πως επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ειδικά μετά και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, που ήταν το πρώτο για την Ένωση μετά από 24 χρόνια. Ωστόσο, αποκάλυψε στο radio Marca, πως υπάρχει μία ομάδα, για την οποία θα εγκατέλειπε δίχως σκέψη την ΑΕΚ. Αυτή δεν είναι άλλη από την αγαπημένη του Σεβίλλη, για την οποία δήλωσε, πως αν τον ζητήσει, θα πάει αμέσως.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις της με το Μανόλο Χιμένεθ -για την ανανέωση του συμβολαίου του- μετά τον τελικό Κυπέλλου, αλλά ο Ισπανός τεχνικός άφησε ορθάνοιχτο… το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ένωση, για τα «μάτια» της αγαπημένης του Σεβίλλης!

“Χρωστάω τα πάντα στη Σεβίλλη! Πάντα θα είμαι πρόθυμος, αν με καλέσει. Αν η Σεβίλλη χτυπήσει την πόρτα μου, φυσικά και θα πάω!

Ο μάνατζέρ μου διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο της ΑΕΚ την ανανέωση της συνεργασίας μας, επειδή θέλουν να παραμείνω. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι δεν θα μιλήσω με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Σεβίλλη είναι το σπίτι μου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά τα χρόνια προετοιμαζόμουν, ώστε να επιστρέψω κάποια μέρα, και τώρα νιώθω ότι έχω τα προσόντα για να συμβεί αυτό”, ανέφερε ο Χιμένεθ στο “’Radio MARCA”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.