ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πόλεμος» ΑΕΚ-Ολυμπιακού για Λάζαρο με εξώδικα

«Πόλεμος» ΑΕΚ-Ολυμπιακού για Λάζαρο με εξώδικα

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα, σήμερα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είναι επίσημα πλέον μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Ωστόσο, από εχθές, έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» εξωδικων μεταξύ ΑΕΚ – Ολυμπιακού αλλά και του Λάζαρου σχετικά με το συμβόλαιό του παίκτη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, από την πλευρά του, έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι, θεωρεί τον εαυτό του ελεύθερο, εφόσον το συμβόλαιό του, κατά την άποψή του, ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, με την Ένωση να κάνει μία προσπάθεια για μία τελευταία συζήτηση με τον παίκτη, χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.

Στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, εχθές, έφτασε και δεύτερο εξώδικο, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ενημέρωνε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Έλληνα διεθνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΑΕΚ, σήμερα, περνά στην αντεπίθεση μετά και την ανακοίνωση του Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό, στέλνοντας με τη σειρά της εξώδικο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ενημερώνοντας την πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και δν μπορούν να ξεκινήσουν επαφές.

Να σημειωθεί ότι η απάντηση της Ένωσης εστάλη το πρωί, πριν οι «ερυθρόλευκοι» καταθέσουν το συμβόλαιο του παίκτη στη Super League.

Στον δικέφαλο, δεν θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν την κατάσταση, παρόλο που οι Πειραιώτες προχώρησαν ήδη στην μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ. Σύντομα θα καταθέσουν το συμβόλαιό του, θα καλέσουν τον παίκτη σε απολογία, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά για τη δήλωση περί απειλών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν από τα γήπεδα, οι δύο ΠΑΕ, θα δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.