ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ. Λουτσέσκου: «Mόνο στη φασιστική Γερμανία, όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Ρ. Λουτσέσκου: «Mόνο στη φασιστική Γερμανία, όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα»

O Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε ταξίδι στην πατρίδα του, τη Ρουμανία, όπου σε δηλώσεις του επέμεινε, να μιλάει για «κλοπή» του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα στην πατρίδα του, όπου ταξίδεψε, έχοντας κουβαλήσει μαζί του τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που φορούσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ χαρούμενος, είναι αυτός που έχει υποφέρει περισσότερο από όλους μας. Η χαρά που πήραμε ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά» σχολίασε ο 49χρονος τεχνικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε εκ νέου στην απώλεια του φετινού πρωταθλήματος. «Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.