ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φαβορί ο ΠΑΟΚ για το προσεχές πρωτάθλημα σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Φαβορί ο ΠΑΟΚ για το προσεχές πρωτάθλημα σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Οι πρώτες αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν στην Ελλάδα είναι γεγονός, με τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν ως πρώτο φαβορί τον ΠΑΟΚ. Ακολουθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός…

Mπορεί το πρωτάθλημα της Superleague να έχει μόλις λίγες μέρες που ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι μπουκ έβγαλαν ήδη στη διάθεση των παικτών του στοιχήματος τις πρώτες αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας χρονιάς στην Ελλάδα.

Οι αποδόσεις βέβαια αναμένεται να υποστούν κάποιες -συνήθως μικρές- μεταβολές μέσα στο καλοκαίρι, αφού ακόμη οι ομάδες δεν έχουν προχωρήσει στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Τη δεδομένη στιγμή όμως οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ως πρώτο φαβορί τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να ακολουθούν. Προφανώς βέβαια η εικόνα που έβγαλε ο Δικέφαλος του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, κατακτώντας με… εμφατικό τρόπο το τρόπαιο, θορύβησε και τους μπουκ για την επόμενη μέρα και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει τόσο μεγάλος φαβοριτισμός (πέρυσι τέτοιο καιρό δινόταν τρίτο φαβορί).

Αξίζει δε να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πριν ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, να είναι φαβορί οι Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δίνονται σε απόδοση μεταξύ 2,00 και 2,10 στις δύο πρώτες εταιρείες που έχουν δώσει αποδόσεις, στις Winmasters και Stoiximan, ενώ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δίνεται αρκετά υψηλότερα, συγκεκριμένα στο 3,65 – 3,75, σχεδόν όσο και ο 3ος του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιακός (στο 3,75 και στις δύο εταιρείες).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα ακολουθεί σε πολύ μεγάλη απόσταση ο Παναθηναϊκός στις 25 με 26 μονάδες κι έπονται Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.