ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Λας Πάλμας μπαίνει «σφήνα» για το Μ. Χιμένεθ – Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Ισπανού

Η Λας Πάλμας μπαίνει «σφήνα» για το Μ. Χιμένεθ – Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Ισπανού

Μπορεί πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μανόλο Χιμένεθ να έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί με υπογραφές σε συμβόλαια.

Και όσο αυτό δεν συμβαίνει, τόσο στην Ισπανία θα… οργιάζουν τα δημοσιεύματα και θα δημιουργούν ερωτηματικά.

Η επιθυμία της Λας Πάλμας για να πάρει τον Μανόλο στα Κανάρια Νησιά και μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο, να επαναφέρουν την ομάδα στην Primera Division είναι δεδομένη. Ο Ισπανός προπονητής μάλιστα έχει στα χέρια του την πρόταση της Λας Πάλμας, όπως και ακόμη τρεις προτάσεις συνεργασίας. Έχοντας κεφαλαιοποιήσει ότι κατάφερε να φέρει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει… κλείσει το θέμα Χιμένεθ. Θεωρούν επίσης ότι αυτό θα γίνει με αίσιο τέλος, έχοντας κάνει πρόταση με αυξημένες αποδοχές στον Μανόλο και το τιμ του. Ωστόσο, ο Χιμένεθ επιθυμεί τα καλύτερα δυνατά δεδομένα για την συνεργασία του με την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν (σε αποδοχές και μπάτζετ). Και εκεί ίσως προκύψει… αγκάθι, όπως και στο θέμα της πληρωμής της Εφορίας (μόνη της η ΠΑΕ ΑΕΚ ή μαζί).

Όπως και να έχει η ΑΕΚ σε περίπου ένα μήνα ξεκινά προετοιμασία και θέλει πολύ σύντομα να έχει την απάντηση του Χιμένεθ για να ετοιμάσει το πλάνο της νέας σεζόν και να προχωρήσει και στις άλλες μεταγραφές της (αγόρασε Λιβάγια, έχει συμφωνήσει με Αλμπάνη, Γιαννίκογλου, Κάιπερς). Ο Ισπανός προπονητής πάντως δύσκολα θα αρνηθεί την προοπτική της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League για δεύτερο σερί καλοκαίρι και την διεκδίκηση τίτλων στην Ελλάδα, για την πρόκληση της Λας Πάλμας στην Β’ Ισπανίας.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ οφείλει και πρέπει να είναι έτοιμη. Και όσο περιπτώσεις προπονητών όπως ο Μαρίνος Ουζουνίδης (πιστώνεται την εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) είναι… ελεύθεροι και ωραίοι, είναι στα υπόψιν των «κιτρινόμαυρων» (έγινε πριν καιρό και τηλεφώνημα προς τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.