ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ματαιώθηκε το φιλικό Ελλάδας-Ιράν στην Κωνσταντινούπολη λόγω του θέματος των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Ματαιώθηκε το φιλικό Ελλάδας-Ιράν στην Κωνσταντινούπολη λόγω του θέματος των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Το προγραμματισμένο για τις 2 Ιουνίου φιλικό Ελλάδα-Ιράν στην Κωνσταντινούπολη ματαιώθηκε.

Οι συζητήσεις της ΕΠΟ με την Ομοσπονδία του Ιράν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων στις αρχές Ιουνίου δεν απέδωσαν καρπούς. Αρχικά είχε συζητηθεί το ματς να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και οι δύο ομοσπονδίες είχαν συμφωνήσει.

Ωστόσο, η επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και η φυλάκιση από αρχές Μαρτίου των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (Μητρετώδης-Κούκλατζης) έβαλαν την ελληνική πλευρά σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την ένταση που θα προκληθεί στο φιλικο.

Έτσι η Αθήνα πρότεινε τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στην Ξάνθη. Η απάντηση της ιρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου όμως, ήταν αρνητική, καθώς το ταξίδι μέχρι εκεί με πούλμαν κρίθηκε ιδιαίτερα κουραστικό για την ιρανική ομάδα.

Η ΕΠΟ επανήλθε με πρόταση για διεξαγωγή του ματς στην Αθήνα. Οι Ιρανοί την αποδέχθηκαν έθεσαν όμως ως όρο να μην υπάρχουν διαφημίσεις από στοιχηματικές εταιρείες και αλκοολούχα ποτά για θρησκευτικούς λόγους.

Κάπου εκεί οι συζητήσεις τερματίστηκαν, καθώς η ΕΠΟ έχει εμπορικές συμφωνίες με τέτοιου είδους εταιρείες.

Ετσι, η ιρανική ομάδα τη Δευτέρα θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη με την Τουρκία και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρωσία. Το Ιράν αγωνίζεται τον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.