ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Θλίψη στην Ένωση για την απώλεια του Νίκου Παρίση

ΑΕΚ: Θλίψη στην Ένωση για την απώλεια  του Νίκου Παρίση

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και παρόλο που τα τελευταία χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Κυκλάδων, εν τούτοις το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ.

Την ΑΕΚ που πρόλαβε να δει ξανά πρωταθλήτρια λίγο πριν νικηθεί από την επάρατη νόσο.

«Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση, ενός εκ των πλέον επίλεκτων μελών της, ενός εκ των πλέον πιστών υποστηρικτών της κιτρινόμαυρης ιδέας», ανέφερε στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ και συμπλήρωσε:

«Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, ο εκλιπών ανέπτυξε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιγάντωσε το συνδεσμιακό κίνημα της ομάδας μας, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος συνδέσμων στην ιστορία της ΑΕΚ (το 1988 στη διοίκηση του Στράτου Γιδόπουλου), ενώ διετέλεσε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και διευθύνων σύμβουλος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Είχε καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη της πρωταθληματικής διοίκησης του Κώστα Γενεράκη στη γενική συνέλευση του Μαΐου του 1991.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παρίσης διετέλεσε αντιπρόεδρος στη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και μετέχει στο βαθύ τους πένθος.

Η απώλεια του Νίκου Παρίση είναι τεράστια για όλους μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.