Συμφωνία με νέα εταιρεία ένδυσης για την ΑΕΚ – Αρχίζει από την 1η Ιουλίου (φωτό)

Συμφωνία με νέα εταιρεία ένδυσης για την ΑΕΚ – Αρχίζει από την 1η Ιουλίου (φωτό)

Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο έμενε το τυπικό σκέλος. Ο λόγος για την αλλαγή στην εταιρεία ένδυσης, με την οποία θα συνεργάζεται η ΑΕΚ, η οποία είναι η Capelli Sport.

Αυτό έγινε σήμερα, με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ένωσης της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την επίσημη ανακοίνωση στο site της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν έγινε γνωστά ο χρόνος συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ούτε τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας. Ωστόσο, βάσει των ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, το deal θα είναι διάρκειας 3+2 ετών και θα βάλει στα ταμεία του «δικεφάλου» το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Capelli Sport, η οποία και τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2018.

H Capelli Sport θα αποτελέσει τον χορηγό αθλητικού ιματισμού της ομάδας μας με σειρά προϊόντων σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.