Τα «βρήκε» με Γκερέρο ο Ολυμπιακός – Περνά από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη ο Ισπανός επιθετικός

Τα «βρήκε» με Γκερέρο ο Ολυμπιακός  – Περνά από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη ο Ισπανός επιθετικός

Λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας μετεγγραφής φαίνεται, πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο προβάρει τα “ερυθρόλευκα” από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το… μπασιμο του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο φαίνεται πως έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους “ερυθρόλευκους”.

Το συμβόλαιο του Γκερέρο με την Λεγανές ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και η προσπάθεια του ισπανικού συλλόγου να τον κρατήσει δεν στέφθηκε με επιτυχία, μετά τη “σφήνα” των Πειραιωτών.

Όπως μετάδωσε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6» ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και την Τρίτη (12.06.2018) θα βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και -αν όλα πάνε καλά- να υπογράψει συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκερέρο μέτρησε 22 συμμετοχές στην Primera Division τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν, με πιο παραγωγική σεζόν αυτή του 2013-2014, όταν και έβαλε 11 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.