Σπουδαία κίνηση από τον ΟΦΗ – Ετοιμάζεται για συνεργασία με τη Ντόρτμουντ!

Σπουδαία κίνηση από τον ΟΦΗ – Ετοιμάζεται για συνεργασία με τη Ντόρτμουντ!

Ο Κώστας Ραπανάκης έχει εξουσιοδοτηθεί από τον ΟΦΗ, να τρέξει το όλο ζήτημα της συνεργασίας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και άνθρωποι της γερμανικής ομάδας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη, ρίχνοντας μια ματιά στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Στην Γερμανία θα μεταβεί τις επόμενες μέρες εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Κώστας Ρεπανάκης, προκειμένου να έχει νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Η γερμανική ομάδα, απεσταλμένοι της οποίας βρέθηκαν στην Κρήτη και είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ, απάντησαν στον ΟΦΗ, τους ενδιαφέρει μια συνεργασία με την ομάδα μας και το πλαίσιο αυτής, θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση, που θα καθοριστεί στο Ντόρτμουντ.

Είναι πολύ πιθανό τον Κώστα Ρεπανάκη, να ακολουθήσει και ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις αυτές, που μόνο οφέλη μπορούν να φέρουν, στην ομάδα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.