ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαν Σήμερα: Η ανατριχιαστική πρόκριση με Τσεχία στο EURO 2004 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν Σήμερα: Η ανατριχιαστική πρόκριση με Τσεχία στο EURO 2004 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ημερολόγιο έγραφε 1η Ιουλίου 2004, όταν Εθνική μας ομάδα αντιμετώπιζε την Τσεχία στον ημιτελικό του Euro.

Η «γαλανόλευκη» είχε ήδη κάνει το θαύμα της, δεν χρειαζόταν να αποδείξει τίποτα παραπάνω.

Όμως ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η παρέα του με μαέστρο τον Ότο Ρεχάγκελ, είχαν αποφασίσει ότι δεν είχε φτάσει η ώρα να επιστρέψουν.

Η Ελλάδα έφτασε μετά κόπων και βασάνων στην παράταση.

Στο 105′ κερδίζει κόρνερ.

Αυτό που ακολούθησε είναι κάτι που δεν χρειάζεται να περιγράψουμε, καθώς έχει μείνει χαραγμένο σε όλους όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν εκείνον τον αγώνα.

Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από το αξέχαστο γκολ του Τραϊανού Δέλλα, απέναντι στην Τσεχία. Ήταν αυτό που μας έστειλε στον τελικό.

Η συνέχεια… επίσης γνωστή!

«Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, να ‘μπαινε ένα γκολ εδώ… Όλοι πάνε να πάρουν θέση. Μπροστά από το τέρμα του Τσεχ. Χαμηλά πολύ. ΓΚΟΟΟΟΛ, ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ, ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ… Τελείωσε στον τελικό! Γκοοοοολ ο θεός ο Δέλλας», τα λόγια που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.