Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πιτ Πιεμπονγσκάντ, έρχεται την Τρίτη ο Παϊρόζ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πιτ Πιεμπονγσκάντ, έρχεται την Τρίτη ο Παϊρόζ

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ, ενώ την Τρίτη αναμένεται να έρθει ο πατέρας του, Παϊρόζ προκειμένου να ολοκληρωθεί η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά το γεγονός πως την προηγούμενη φορά που είχε έρθει στην Αθήνα, ο γιος Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, είχε έρθει μαζί με τον πατέρα του κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε αυτή την περίπτωση. Ο γιος του Ταϊλανδού επιχειρηματία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στη χώρα μας, ινκόγκνιτο, αναμένοντας την άφιξη και του ίδιου του Παϊρόζ.

Εκείνος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη το απόγευμα προκειμένου να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για την ώρα όλες οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πως η υπόθεση βαίνει προς την ολοκλήρωσή της και μέσα στην προσεχή εβδομάδα η πράσινη ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, πως η προσεχής Παρασκευή (6/7) αποτελεί καταληκτική ημερομηνίαγια για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναικός και άρα αναμένεται όλα να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.