ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέντρο Βίτορ, με τον 20χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών. Διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης η Σπορτ Ρεσίφε.

Και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Πέντρο Βίτορ, ο οποίος βρισκόταν από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την Ένωση, ενώ όπως έγινε γνωστό η πρώην ομάδα του, η Σπορτ Ρεσίφε, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva από την Sport Club do Recife, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Pedro Vitor υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Sport Club do Recife, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.