Δόθηκαν συμπληρώματα διατροφής σε αθλητή, τα οποία περιείχαν αναβολικά

Δόθηκαν συμπληρώματα διατροφής σε αθλητή, τα οποία περιείχαν αναβολικά

Ο πρωταθλητής της Σφαιροβολίας Μιχάλης Σταματογιάννης, πιάστηκε ντοπαρισμένος(είχε ζητήσει ο ίδιος να υποβληθεί σε έλεγχο) και τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από τους στίβους, αλλά ο ίδιος με επιστολή-βόμβα κατηγορεί πως έπεσε θύμα διάφορων ατόμων οι οποίοι στο βωμό του κέρδους δεν λογαριάζουν, τον αγώνα και την προσπάθεια των αθλητών. Δείτε παρακάτω τα πιο σημαντικά σημεία της επιστολή του:

“Στις 21 Μαΐου 2014, συμμετείχα στο Διεθνές Μίτινγκ Πατρών, όπου και έπιασα το όριο συμμετοχής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Καθότι όμως στο ως άνω Μίτινγκ δεν υπήρχε δυνατότητα ντόπινγκ κοντρόλ, αποφάσισα να συμμετάσχω στο Διεθνές Μίτινγκ Παπαφλέσσεια στην Καλαμάτα, στις 31 Μαΐου 2014, όπου και υπήρχε η δυνατότητα να υποβληθώ σε ντόπινγκ κοντρόλ, όπερ και εγένετο. Δέον να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι στο κοντρόλ αυτό υποβλήθηκα με ιδία βούληση, ώστε να έχω τη δυνατότητα να συμμετάσχω στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες όπου και είχα προκριθεί, ενημερώνοντας συγχρόνως και τον αρχιπροπονητή της Εθνικής ομάδας στίβου, κ. Ευαγγελόπουλο.

Έκπληκτος, λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου 2014, ενημερώθηκα ότι τα αποτελέσματα του ντόπινγκ κοντρόλ στο οποίο υποβλήθηκα έδειξαν ότι βρέθηκα θετικός στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον διετή αποκλεισμό μου από κάθε αθλητική δραστηριότητα, αρχής γενομένης της 21ης Ιουνίου 2014, ημέρα όπου ο ΣΕΓΑΣ απεφάνθη και εξέδωσε την ποινή μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο προσωπικός μου αγώνας δικαίωσης και εύρεσης της αλήθειας, καθότι ούτε το ήθος μου, το οποίο επί σειρά ετών έχει αποδείξει στην αθλητική κοινωνία της Ελλάδος, αλλά ούτε και η εν γένει προσωπικότητά μου, θα επέτρεπε ποτέ να προβώ στη χρήση απαγορευμένων ουσιών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.