ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο …άλλος κόσμος του Παπακαλιάτη και η πίκρα του για τα «λαμόγια»

Ο …άλλος κόσμος του Παπακαλιάτη και η πίκρα του για τα «λαμόγια»

Το επώνυμο «Παπακαλιάτης» είναι άμεσα συνυφασμένο με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους», τα περίφημα τηλεοπτικά σίριαλ και τελευταία με τις κινηματογραφικές ταινίες. Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι τη σχέση με τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ. Διότι, ο υιός Παπακαλιάτης μπορεί να μεγαλουργεί στον καλλιτεχνικό χώρο, εν τούτοις, και ο πατήρ έφθασε στην υψηλότερη βαθμίδα του μπάσκετ, δαπανώντας μάλιστα τεράστια ποσά.  

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης ήταν η αιτία που όλη η Ελλάδα έμαθε την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς μέχρι τότε γνωρίζαμε τον ΟΦΗ. Ήταν ο άνθρωπος που τοποθέτησε το Ηράκλειο στο «χάρτη» του ελληνικού μπάσκετ, δεδομένου ότι χρόνια νωρίτερα αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Από το 1988 μέχρι και το 2002 δαπάνησε τεράστια ποσά, χρηματοδοτώντας την ομάδα, όμως όπως επισημαίνει «όλα πήγαν στράφι». «Ίσως να ήταν καλύτερα να τα έδινα σε άπορες οικογένειες» είχε αναφέρει ο επιχειρηματίας. Προσθέστε επίσης, ότι εκλέχθηκε και πρόεδρος της επαγγελματικής λίγκας από τις 2 Ιουνίου του 2001 έως τις 4 Σεπτεμβρίου του 2002, δηλαδή, για 14 μήνες. 

Ο Κρητικός, πάντως, από την ενασχόλησή του με τη λίγκα αποχώρησε πικραμένος, διότι όπως διατείνεται, δεν τον άφησαν να λειτουργήσει με ορθό τρόπο κάποιοι, που απλά βγάζουν χρήματα στις «πλάτες» του μπάσκετ. «Αυτά είναι τα …λαμόγια» λέει και ξαναλέει όταν η συζήτηση φθάνει σε εκείνη την εποχή. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε προσωπικό επίπεδο ο Μανώλης Παπακαλιάτης χώρισε με τη σύζυγό του και μητέρα του Χριστόφορου, τον Δεκέμβριο του 1978 και ήταν απόλυτα λογικό να δημιουργηθεί η απόσταση μεταξύ πατέρα και γιου λόγω της εγκατάστασης του μικρού στην Αθήνα. Γι’ αυτό, άλλωστε και είναι περισσότερο δεμένος με την μητέρα του, εν τούτοις, ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να γεφυρώσει το χάσμα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.